PRZYKLADOWE MENU DLA KURSU GOTOWANIA | MENU DLA KURSU BCT

Menu

  • BCT
  • AKTUALNIE Z BCT
  • PRZEPISY
  • KURSY GOTOWANIA
    • KALENDARZ I TERMINY
    • MENU DLA KURSU
  • DANIA CZESKIEJ KUCHNI
    • PRZEKĄSKI
    • ZUPY
    • GLÓWNE DANIA
  • ZESPÓL BCT
  • PARTNERZY BCT
  • KONTAKT

PRZYKLADOWE MENU DLA KURSU GOTOWANIA

Przykładowe menu:

Zupa : Czosnkowa česnečka

Główne danie :  Gulasz wolowy 


lub

Zupa: Czeski kapuśniak zelňačka

Główne danie: Pieczeń wieprzowa z zasmażaną białą kapustą 


jako deser polecamy  Naleśniki (Palačinky) 

Kuchnia czeska ma mnóstwo wariantów, dla tego Menu jest zawsze ustalane indywidualnie, wg. Państwa życzeń.

Czeska Kuchnia BCT
Opublikowano: 16 marzec 2015
Poprawiono: 16 marzec 2016

Copyright © 2025 CZESKA KUCHNIA BCT Kursy Gotowania Szkolenia dla kucharzy


przejdź do zwyklej wersji strony