Daniel Skuta Bohumir Vosahlo BCT

Kancelaria Projekty Europejskie z Wrocławia zaprosiła kucharzy BCT Daniela Škutu i Bohumíra Vosáhlo jako prelegentów na dwudniowe szkolenie dla kucharzy z tematu ,,Kuchnia Czeska”. Zostało przygotowane specjalne menu degustacyjne dla kursantów oraz przeprowadzono pokaz robienia własnego sera wraz z jego zastosowaniem.

Menu:

Bohumir Czeska Hospoda

foto © Jerzy Kleszcz Intermedium

Właściciel Czeskiej Hospody w Poznaniu Michał Jaguszak zaprosił BCT do udziału podczas Noc Restauracji 2012 w Poznaniu 25-go maja 2012. BCT - Bohemian Cuisine Team będzie reprezentować Bohumír Vosáhlo, który będzie nadzorował specjalne menu, jego przygotowanie a także pozostanie do dyspozycji gości restauracji w kwestiach pytań dotyczących czeskiej kuchni. Specjalnie na  ,,Tę Noc” wybrano menu składające się z:

CZESKA KUCHNIA NA FB

Zdjęcia z kursów i innych wydarzeń, przepisy kuchni czeskiej, nowości - to tylko mały przykład tego co znajdziesz na Facebooku.

PRZEPISY

Jak to było...? Byłeś na kursie i nie możesz sobie przypomnieć przepisu? Wybrane przepisy kuchni czeskiej oraz wideo z Kitchenbook.tv

Portal internetowy czeskakuchnia.pl korzysta z plików cookie. Korzystając ze strony czeskakuchnia.pl wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami twojej przeglądarki.