Przepis wideo, jak ugotować krok po kroku czeski gulasz wołowy - hovězí guláš.
Składniki:
1 kg mięso wołowe na gulasz
1 kg cebula
1 kostka smalcu
250 ml przecieru pomidorowego
kminek
papryka ostra mielona
papryka słodka mielona
majeranek
pare ząbków czosnku
plastry cebule do zdobienia
woda do podlewania
Zdjęcia z kursów i innych wydarzeń, przepisy kuchni czeskiej, nowości - to tylko mały przykład tego co znajdziesz na Facebooku.
Jak to było...? Byłeś na kursie i nie możesz sobie przypomnieć przepisu? Wybrane przepisy kuchni czeskiej oraz wideo z Kitchenbook.tv
© 2020 Czeska Kuchnia BCT
Portal internetowy czeskakuchnia.pl korzysta z plików cookie. Korzystając ze strony czeskakuchnia.pl wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami twojej przeglądarki.